13 abr 2006, 10:39

Като те видя 

  Poesía
830 0 2
Всеки път когато видя аз очите ти
от очите ми започва нежно да вали.
В душата ми, в сърцето ми започва всичко да боли.
Проблясъци и светлини горят във твоите очи.

Всеки път когато видя аз косите ти
мечтая все по силно да си моя ти.
В ръцете ти, сърцето ми ти започва бавно да гори.
Дори не предполагаш ти колко много ме боли.

Нека във нощта с любовта
да направим нещо свято.
Нещо с любовта през нощта.
Да забравим за света.

Всеки път когато видя аз очите ти
мечтая все по силно да си моя ти.
В душата ми, в сърцето ми усешам как се вслушваш ти.
Дори не предполагаш ти колко влюбен съм, уви!

Нека във нощта с любовта
да направим нещо свято.
Нещо с любовта през нощта.
Да забравим за света.

Всяка нощ аз пожелавах ти сън.
Сънувам и аз че сме заедно вън.
Събуждам се жаден, поглеждам навън.
Сърцето си тръся на сън.

Нека във нощта с любовта
да направим нещо свято.
Нещо с любовта през нощта.
Да забравим за света.

© Иво Минчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • красиво...напомня ми наистина текст на песен и би била много хубава вярвай в това,което правиш,Иво,вярвай !!!
  • Браво!
Propuestas
: ??:??