Ти си изгревът прекрасен на зората,
онази нежност в неговите цветове,
която вдъхва свежест във душата,
като полъха на топли ветрове.
Ти си пламъчето фино на искрата,
прераснало във силна, истинска любов,
а силата на любовта в сърцата,
е дарената от бога благослов.
© Todos los derechos reservados