19.12.2015 г., 19:32 ч.

Като тебе няма на света 

  Поезия » Любовна
512 0 1

                                        Ти си изгревът прекрасен на зората, 

                                        онази нежност в неговите цветове, 

                                        която вдъхва свежест във душата, 

                                        като полъха на топли ветрове. 

 

                                       Ти си пламъчето фино на искрата,

                                       прераснало във силна, истинска любов,

                                       а силата на любовта в сърцата,

                                       е дарената от бога благослов. 

                                       

                                       

                                       

                                      

                                      

                                  

                                         

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??