11 may 2012, 16:06

Като вещица 

  Poesía » De amor
687 0 0
Сълза се стича - светица и грешница,
в тъмното кълна те като вещица...
Отказвам се от светлия ден заради теб, но не тъжа,
заменям го със мрачната прегръдка на нощта...
 
"Защо?" - задаваш ми въпроса си смутено.
Защото в мрака се крият лесно сълзите студени.
И болката, скрита във сенки, почти не личи,
само погледа издава, че в мен горчи.
 
И сърцето си не искам! Взимай го - твое е!
Такова, разбито и празно, на мен за какво ми е?
Тръгвай си вече - напълно свободен си!
Вземи и сандъчето пълно с наши спомени...
 
В синкавия мрак сега ще се сгуша 
и мъка устата ми ще запуши...
Само наум със теб се сбогувам
и че всичко е наред, ще се преструвам.

© Викторио Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??