12 mar 2007, 10:14

Като златна корона... 

  Poesía
728 0 10

Като златна корона усмихва се слънцето,
над дръвчето облечено в бяла премяна
и разпръсва лъчите си сънено...
издигайки се над хребета царствено.

То целуна и мен, позлати ме...
засиях, като влюбено малко момиче.
Във очите ми вля от лъчите си,
по снагата ми затанцува с искрите.

Думи топли прошепна ми тихичко.
Поздрави ме с най-светлата песен.
Докосна мечтите ми много нежно... 
после звънко се сля във деня ми.

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??