23 ago 2008, 20:50

Казах ти... 

  Poesía » Otra
685 0 2
Казах ти... да спрем за малко.
Ден-два да не мислим,
ти за мен и аз за теб.
Казах ти... от любопитство?
Повече да си залипсваме,
повече да ни боли...?
Да има какво да си разкажем,
после... след това... когато...
дойде чаканият ден?
Едва ли... май че беше страх,
да не си омръзнем,
да не ти омръзна...
Казах ти... да спрем за малко?
Повече да си залипсваме?
И чудя се защо го казах,
като си липсваме и без това...

23.08.2008

© Нина Найденова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??