Aug 23, 2008, 8:50 PM

Казах ти... 

  Poetry » Other
666 0 2
Казах ти... да спрем за малко.
Ден-два да не мислим,
ти за мен и аз за теб.
Казах ти... от любопитство?
Повече да си залипсваме,
повече да ни боли...?
Да има какво да си разкажем,
после... след това... когато...
дойде чаканият ден?
Едва ли... май че беше страх,
да не си омръзнем,
да не ти омръзна...
Казах ти... да спрем за малко?
Повече да си залипсваме?
И чудя се защо го казах,
като си липсваме и без това...

23.08.2008

© Нина Найденова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??