30 jul 2007, 14:59

Казано кратко 4 

  Poesía
480 0 1
Когато ме срещна
не знаех коя съм -
откривах се бавно,
чрез теб.
Когато те срещнах,
владееше в мен мрака,
но ти го разпръсна -
с мечти и криле.
Когато се срещнем
светът замълчава,
от наш`та Любов запленен.
Когато сме заедно
песен се ражда.
Приказка нежна
за новия ден.

© Шопландия Софийска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??