30 июл. 2007 г., 14:59

Казано кратко 4 

  Поэзия
459 0 1
Когато ме срещна
не знаех коя съм -
откривах се бавно,
чрез теб.
Когато те срещнах,
владееше в мен мрака,
но ти го разпръсна -
с мечти и криле.
Когато се срещнем
светът замълчава,
от наш`та Любов запленен.
Когато сме заедно
песен се ражда.
Приказка нежна
за новия ден.

© Шопландия Софийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??