6 nov 2008, 11:10

Казват 

  Poesía » De amor
467 0 1
Пак съм стаена в тихата стая,
само часовникът бавно тиктака
и самотата единствена, зная,
жадно нахлува с дива атака.

Болка сковава хищно душата,
сили аз нямам за нищо в света,
искам да блъскам с юмруци стената,
искам да викам, да кипне кръвта.

И да се чувствам отново аз жива,
в мен да се влее живителна сила
и да съм пак непокорна и дива,
твърда и нежна, обичана, мила.

Казват, в тангото нужни са двама,
даже мелодия при нас не звучи,
че любовта ни вече я няма,
пусто сърцето, ранено мълчи.

© Иванка Морарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Намери бързо друго сърце!!! Поздрав!
Propuestas
: ??:??