5 ene 2014, 22:01

Казват 

  Poesía
562 0 3

Бодлива съм била. И зла.

И не спестила думи,

които другите преглъщат.

Засядат ми -

лъжливите,

горчивите,

с лицемерие поръсените

думи.

Казват...

А казвам -

двете си ръце ще дам,

когато едната ми поискат

за опора чисти хора.

А казвам -

очите си изгледах

да търся

души добри.

И чакам светли думи.

Чакам.

Понякога и чувам.

Понякога и разцъфтявам.

© Мая Тинчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??