18 may 2020, 1:02

Килимите 

  Poesía » De humor
825 0 0

За частите от присъствието на дома

преглеждат любопитни погледи.

Къде се притаява старостта?

Къде бодрува младостта?

Къде утихват слънчевите дни?

Къде се топлят влюбени очи?

 

Върху килими се отглеждат босите крачка,

за да разсъмне с тях крепка утринта.

Там здрависват се неформално.

Там се опознават с хитростта.

Там се пренарежда и уютността.

Там е собствено пространство.

© Мария Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Човек се учи от що му се случи »

18 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??