May 18, 2020, 1:02 AM

Килимите 

  Poetry » Humour
817 0 0

За частите от присъствието на дома

преглеждат любопитни погледи.

Къде се притаява старостта?

Къде бодрува младостта?

Къде утихват слънчевите дни?

Къде се топлят влюбени очи?

 

Върху килими се отглеждат босите крачка,

за да разсъмне с тях крепка утринта.

Там здрависват се неформално.

Там се опознават с хитростта.

Там се пренарежда и уютността.

Там е собствено пространство.

© Мария All rights reserved.

The work is a contestant:

Човек се учи от що му се случи »

18 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??