На Хаваи - плаж, море.
Във Африка - децата скелети.
Земята на импулси се тресе.
Бели робини. Мафиотско време.
Мулета пренасят дрога.
Сълзи се стичат. Гледа ни Бога.
Отгоре викът онемя.
И кръстът докрай изгоря.
И течна смърт ни дави.
А Вечността - пронизва със кинжали...
2.8.2013
Руми
© Румяна Todos los derechos reservados