Aug 2, 2013, 9:51 PM

Кинжално безвремие 

  Poetry » Phylosophy
607 0 0

На Хаваи - плаж, море.

Във Африка - децата скелети.

Земята на импулси се тресе.

Бели робини. Мафиотско време.

Мулета пренасят дрога.

Сълзи се стичат. Гледа ни Бога.

Отгоре викът онемя.

И кръстът докрай изгоря.

И течна смърт ни дави.

А Вечността - пронизва със кинжали...

 

2.8.2013

Руми

© Румяна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??