24 ene 2007, 1:55

Кипи кръвта ми  

  Poesía
513 0 5
Кипи кръвта ми,
като любовно вино.
Разлива се във вените
и пияна съм по тебе,
омагьосана завинаги...

И на душата й е леко,
сърцето щастливо лети,
към твоето то е устремено,
нека то е моят подарък за теб.


Песен любовна се разлива
и гали нежно слуха ми -
с твоят глас е тя,
събрала и стон, и обич, и молитва.
25.11.2006г.

© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??