27 ene 2011, 23:55

Клетва на жена 

  Poesía » Formas orientales
864 0 5


 

Орисана съм -

обичана да бъда

и  теб да търся!

 ***

 

Роден от обич,

Заченат с огън и страст,

Моят ден е твой!

***

 

Стон на птица в мрака!

Прекършен полет,сълза…

Някой ме чака!

***

 

Стъпка в жарава

Клада огнена в нощта….

Клетва на жена!

***

 

 

 

Земята е стон!

Кристален вик и сълза

в  окото на Бог….

© Йорданка Господинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??