Мога ли да се закълна
и лъжлива клетва да изрека,
че не те обичам, мили мой,
че си нищо ти за мен?
Мога ли Бога да излъжа,
че тялото ми не те желае,
че от страст по теб не горя
и сърцето по теб не бие?
Как да излъжа теб, не мога,
не искам между нас лъжи.
Искам искрена любов да гори
в нашите две влюбени сърца.
Пред света изричам клетва
и в любов свята ти се вричам
само теб да обичам и желая,
да бъда твоя предана жена.
12.09.2009 г./ 20:32 ч.
с. Браниполе
© Мечтателка Todos los derechos reservados