14 ago 2019, 15:49

Клоунада 

  Poesía » Filosófica
770 0 2

Светът макар да е реален 
със нас се сякаш подиграва, 
че той е образ огледален 
на собствената ни представа.   

Ако разнасяте зараза -
то болестта е във кръвта ви. 
Ако плюете омраза - 
без жалост тя ще ви задави.   

Светът дори не ни е крив, 
че често е циничен - 
като клоун справедлив
и неочаквано логичен.  

© Таня Гулериа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??