9 jul 2020, 20:30

Ключ 

  Poesía » De amor
569 0 1

изчезваш

лек, празен и щастлив

че точно ти си като абсолютно всички

които нямат

копие от новия ми ключ

от изнасилената ми врата

в джоба си или в големия

буркан с безценности

докато продължавам да танцувам

върху въглените след пожара

невидими стени

вериги с катинари

огради със бодлива тел

опазват теб от мен

и мен от теб

но аз не чакам

и ти не чакаш

часа на тяхната ненужност

© Малката Мис Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??