9.07.2020 г., 20:30 ч.

Ключ 

  Поезия » Любовна
555 0 1

изчезваш

лек, празен и щастлив

че точно ти си като абсолютно всички

които нямат

копие от новия ми ключ

от изнасилената ми врата

в джоба си или в големия

буркан с безценности

докато продължавам да танцувам

върху въглените след пожара

невидими стени

вериги с катинари

огради със бодлива тел

опазват теб от мен

и мен от теб

но аз не чакам

и ти не чакаш

часа на тяхната ненужност

© Малката Мис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??