13 oct 2012, 17:59

Ключът 

  Poesía » De amor
573 0 0

Ключът за твоето сърце-

във дните някъде изгубен,

попаднал трепетно в ръце,

погален с пръстите на влюбен -

очите с радост ще ти сгрее

и душата страстна, дива

с неговата ще се слее,

за да бъдеш ти щастлива!

Ключът за нежната врата -

целувката ще я разтвори

и вкусила от любовта,

душата ти ще заговори,

ще пее, ще лети на воля

и настъпи ли нощта,

ще намери тя покоя

в две усмихнати сърца!

© Красимир Трифонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??