Ключът за твоето сърце-
във дните някъде изгубен,
попаднал трепетно в ръце,
погален с пръстите на влюбен -
очите с радост ще ти сгрее
и душата страстна, дива
с неговата ще се слее,
за да бъдеш ти щастлива!
Ключът за нежната врата -
целувката ще я разтвори
и вкусила от любовта,
душата ти ще заговори,
ще пее, ще лети на воля
и настъпи ли нощта,
ще намери тя покоя
в две усмихнати сърца!
© Красимир Трифонов All rights reserved.