10 dic 2020, 11:14

Код: Аналитично 

  Poesía » Filosófica
605 0 2

Код: Аналитично

Написах бурите със теб,
по песни съживявах
грешния рефрен.
Много пъти те изписвах,
но никога до край
не изживявах,
застоя ти във мен
и бурите,
които преодолявах
някак.
В света на невидимите
те изпращах,
но от там
аз завърнах се прозрачен.
ВкараХХХ те в матрични
интеграли,
Ала уравнението
не е интегрално.
Кодът някъде е сбъркан.
Ти ли, Аз ли?
Писах бурите със тебе
и престанах!
Производни до десета търсех
и отказах се!
В живота математика е всичко,
ала ти се отличаваш.
Силата не ми е аналитична,
както ти подчиняваш се
на други алгоритми...
Сега стоим.
Аз и ти.
В умовете
бъркаме си.
И мълчим...
Без нито
сричка...

А.А.

https://www.youtube.com/watch?v=Wx9s7LYXmbI

© А.А. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря!
  • Оригинално светоусещане. Има дълбочина. Харесва ми. Клипът съвпада.
Propuestas
: ??:??