Не разбирам кое ти е странно!
Че пуша много цигари;
че е обед и още е рано
за бира или за наздраве?
Или, че вече чаши не ползвам
и предпочитам да вдигам бутилката?
Гледката ли е грозна?
Или усети горчилката...?
Не разбирам кое ти е странно!
Обувките на краката ми,
или пък голото рамо,
надничащо през косата ми?
Учудено гледаш ме, някак си,
а дадох ти толкова време
да свикнеш с моите странности.
... И с този до мене.
© Todos los derechos reservados