9.04.2012 г., 10:31 ч.

Кое ти е странно 

  Поезия » Любовна
720 0 2

Не разбирам кое ти е странно!

Че пуша много цигари;

че е обед и още е рано

за бира или за наздраве?

Или, че вече чаши не ползвам

и предпочитам да вдигам бутилката?

Гледката ли е грозна?

Или усети горчилката...?

Не разбирам кое ти е странно!

Обувките на краката ми,

или пък голото рамо,

надничащо през косата ми?

Учудено гледаш ме, някак си,

а дадох ти толкова време

да свикнеш с моите странности.

                     ... И с този до мене.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??