24 abr 2008, 22:53

Което е – Е 

  Poesía » Filosófica
803 0 10
 

 

 

 

Обичам,

когато обичам.

Не зная

дори, когато желая.

Но знам

на кого, какво да дам.

    Търся отдавна;

   Да тичам:

това не умея...

    Вървя бавно;

  Обичам:

Живея!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Вечерница или Зорница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??