Apr 24, 2008, 10:53 PM

Което е – Е 

  Poetry » Phylosophy
805 0 10
 

 

 

 

Обичам,

когато обичам.

Не зная

дори, когато желая.

Но знам

на кого, какво да дам.

    Търся отдавна;

   Да тичам:

това не умея...

    Вървя бавно;

  Обичам:

Живея!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Вечерница или Зорница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??