Обичам аз едно момче,
обичам го с цялото си сърце,
но, уви, сърцето мое
той разби.
Влюбва се пред мен в кого ли не,
в сълзи е моето лице.
Кога ще дойде онзи ден,
когато отново ще е влюбен в мен...
Ще наближи ли,
и кога???
Или ще си остане
само мечта?
Разума ми казва: "Остави го",
сърцето шепне: "Целуни го".
А аз съм по средата,
но ще оставя всичко на съдбата.
Тя решава - мечта или реалност -
това и е специалност!
© Преси Todos los derechos reservados