13 dic 2023, 10:50

Кога?! 

  Poesía » Otra
116 2 1

КОГА?!

 

Кога ли без страх

човека ще стана,

когото не бях

от страх от промяна,

 

и с луда душа,

небивало лека,

ще тръгна пеша

направо към Мека?!...

 

11.12.2023, 09:19, Горно Дряново

 

 

© Раммадан Л.К. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??