13.12.2023 г., 10:50 ч.

Кога?! 

  Поезия » Друга
117 2 1

КОГА?!

 

Кога ли без страх

човека ще стана,

когото не бях

от страх от промяна,

 

и с луда душа,

небивало лека,

ще тръгна пеша

направо към Мека?!...

 

11.12.2023, 09:19, Горно Дряново

 

 

© Раммадан Л.К. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??