8 mar 2014, 22:27

Кога да ме забравиш? 

  Poesía » Otra
453 0 1

моля те, не ме забравяй.

не ме съди;

не ме мрази;

не ме и забравяй.

моля те...

помни морето, слънцето и звездите от по-късно..

сещай се за разходките, колата и светещите букви..

не забравяй,

моля те,

общите утрини,

нито споделените вечери.

помни ме!

помни ме,

моля те.

помни ме само дотогава,

докогато

друга ти подари морето, слънцето и звездите;

тя ще е красива;

ще бъде и „принцеса”...

моля те също

да я обичаш.

обичай я!

много я обичай!

обичай я толкова,

колкото

можеш,

за да забравиш, че съм те молила

да не ме забравяш...

моля те..

забрави ме тогава.

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??