2 dic 2008, 21:07

* * * Когато... 

  Poesía » De amor
974 0 4

                     * * *

Когато разбера, че те обичам,

ще бъде рано.

Ще пренебрегвам всичко и по теб

                                           ще тичам,

докато дъх не ми остане.

 

Когато разбереш, че ме обичаш,

ще бъде късно...

Ще се уморя по теб да тичам,

а може и да ми омръзне.

 

... Дали пък ще се срещнеме, когато

и двамата разбрали сме това -

и ще удавим мургавото лято

в дълбоките очи на любовта...

© Надежда Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??