Dec 2, 2008, 9:07 PM

* * * Когато... 

  Poetry » Love
968 0 4

                     * * *

Когато разбера, че те обичам,

ще бъде рано.

Ще пренебрегвам всичко и по теб

                                           ще тичам,

докато дъх не ми остане.

 

Когато разбереш, че ме обичаш,

ще бъде късно...

Ще се уморя по теб да тичам,

а може и да ми омръзне.

 

... Дали пък ще се срещнеме, когато

и двамата разбрали сме това -

и ще удавим мургавото лято

в дълбоките очи на любовта...

© Надежда Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??