11 abr 2010, 22:29

Когато... 

  Poesía » De amor
612 0 1

Когато ме обичаше, туптеше сърцето ми,

когато ме мразеше, се лееха сълзите ми,

когато ме искаше, изтръпваше тялото ми,

когато те нямаше, полудяваха сетивата ми,

когато плачеше сърцето ми, се смееха очите ми.

И въпреки всичко те загубих -

обичайки те повече от душата си,

мразейки те повече от себе си,

искайки те повече от живота си...

Тръгна си, но обещавам ти -

ще просиш някой ден любовта ми!

© Сюлейман Сюлейман Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Последното изречение...не е любов и обич чиста!!!
    След години ще знаеш как се обича!!!
    Трябва да е даденост човек да усеща добри мисли към човек.
    И да очаква взаимността на двама в чувствата им -свобода и доброта!!!
Propuestas
: ??:??