23 nov 2010, 21:55

Когато 

  Poesía » De amor
549 0 3

Когато


Когато във самотна вечер

безумни мисли бият в мен

и смисъл не намира вече

най-сиво сивият ми ден,


аз пак за тебе ще помисля

и ще сведа очи в жарта

на своето сърце-огнище,

изпепелило... любовта.  


Когато влюбя се отново

и възроди се в мен страстта,

чрез теб ще бъда пак готова

да давам и да полетя...

© Марина Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??