16 may 2013, 15:25

Когато... 

  Poesía » De amor
546 0 0

 

Когато заглъхнали звуци се ронят

в почти непрогледния мрак,

изгубени някъде мисли се гонят,

за тебе припомням си пак...

 

 

И сякаш отново летят пеперуди,

за миг времето не тече.

А ние се гоним, крещим като луди

и някъде свири щурче...

 

 

Когато заглъхнали звуци се ронят

в почти непрогледния мрак,

изгубени някъде мисли се гонят,

за тебе припомням си пак...

© Димитринка Калева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??