16.05.2013 г., 15:25 ч.

Когато... 

  Поезия » Любовна
547 0 0

 

Когато заглъхнали звуци се ронят

в почти непрогледния мрак,

изгубени някъде мисли се гонят,

за тебе припомням си пак...

 

 

И сякаш отново летят пеперуди,

за миг времето не тече.

А ние се гоним, крещим като луди

и някъде свири щурче...

 

 

Когато заглъхнали звуци се ронят

в почти непрогледния мрак,

изгубени някъде мисли се гонят,

за тебе припомням си пак...

© Димитринка Калева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??