11 feb 2015, 20:53

Когато... 

  Poesía » De amor
346 0 0

Когато ме боли и сърцето кърви, 
тръгвам сама в нощта 
и след сянката си вървя. 
Тъмата тялото прегръща, 
вятъра косите гали 
и един въпрос ме измъчва:
Защо боли след любовта?


denisima
11.02.2015 г.

© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??