Когато във очите ти сълзи
замъгляват ясното ти зрение,
невинността си винаги пази
и действай с благородни намерения.
Дори по теб да хвърлят кал
не изпадай във излишна драма
От клеветници не искай жал,
а само непредвидена реклама.
Животът е безценен дар
и много са във него чудесата.
Дали си беден, или цар,
търси във него само красотата.
© Таня Гулериа Todos los derechos reservados