25 июн. 2024 г., 10:23

Когато... 

  Поэзия » Другая
107 0 0

Когато във очите ти сълзи

замъгляват ясното ти зрение,

невинността си винаги пази

и действай с благородни намерения.

 

Дори по теб да хвърлят кал

не изпадай във излишна драма

От клеветници не искай жал,

а само непредвидена реклама.

 

Животът е безценен дар

и много са във него чудесата.

Дали си беден, или цар,

търси във него само красотата.

© Таня Гулериа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??