7 feb 2013, 17:39

Когато 

  Poesía » De amor
655 0 2

Когато си до мене - виждам свят,
във който вечно искам да живея,
свят с топли ъгли - непознат,
направен тайно, сякаш от магия.

Когато съм до тебе, виждам как
разцъфват нежните страни на мрака,
как всичко се усмихва - пак и пак,
а нощните капчуци тебе чакат.

Когато си до мене, виждам дни,
които сам не мога да намеря,
дни, пълни с нежност, без черти,
копнеещи очите им да слея.

Когато си до мене - стигам там,
където само мислите ми стигат
и пак откривам, че не може сам
със нежност този свят... да се покрива...

© Чавдар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??