30 mar 2007, 1:32

Когато... 

  Poesía
512 0 2
Когато усещаш, че сриваш се вече.
И всяко желание е просто илюзия.
Когато си студен, наранен и обречен.
И последната надежда се е изхлузила.
Когато нощта с пръсти те гали,
а денат впива нокти във теб.
Когато сърцето от болка се пали,
когато нищо вече не е наред.
Когато душата ти проси любов.
Когато очите са пълни с живот.
Когато копнееш за огъня нов,
когато ти си на болката плод.
Тогава изтрий сълзите черни.
И смело вдигни нагоре глава.
Гордо се изсмей на дните безверни.
Болката не ще ти отнеме това!

© Петя Терзийска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??