http://www.vbox7.com/play:9214d010
Понякога се случват малки чудеса
и ангелите слизат на земята.
Те идват за да станем по-добри,
с чувство свято във душата.
И както лък от струните извлича
звук вълшебен като нежен зов,
така пратениците на Бога
ни превръщат в извор на любов.
Ти си ангел, ненагледна моя.
По пламъка в очите те познах.
Мигове на щастие даряваш,
в теб красотата на света видях.
В единение прегръщат се сърцата,
обичта пръска радостни искри.
Романтично хубав е животът
през погледа на влюбени очи.
© Васил Георгиев Todos los derechos reservados