23 jul 2008, 12:00

Когато аз бях млад 

  Poesía
545 0 9

 

В годините далечни,
когато аз бях млад,
на горести бях беден,
на радости - богат!

Природата цъфтеше,
звучеше зноен зов!
Навсякъде звънеше:
любов, любов, любов!

Красиви пеперуди
помръдваха с крилца -
изпъстрени с копнежи,
с извезани сърца!

Най-шеметните думи
нашепваше Амур!
Звучеше помежду ни:
сладур, сладур, сладур!

В целувки безконечни
не чувствах глад и хлад!
В годините далечни -
когато аз бях млад!

© Ангел Чортов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??