Тишина.
Пеперуди във въздуха.
Светлина.
И часовник от пясък за времето...
Тя стои сама на ръба
и експлозия има във вените.
Но лицето спокойно се рее
и усмивка привлича щурци.
Запява тя тихо с вятъра
и полита с него навред...
А от ноздрите сипят се въглени.
Изгориха полето до корен.
© Бела Белица Todos los derechos reservados