Не го наричай съмване,
ти просто си Оттатък,
лъжите тук са истински,
а твоят дом - от пясък,
вратите са безмислени,
а свидни гости - рядкост
е, идват Блюдолизците,
отпиват сладострастно,
то, чуждото страдание,
за тях е... SPA уикенд,
ти, с твойте покаяния -
прекрасно ги развличаш!
Видял си свещоливници,
... виж как да ти го кажа,
близалка... за наивни е,
с тях само паля кладата!
Да, зная, че си скорошен
и врящ казан - бил Ада,
а друг е влял отровите,
в душата ти, изстрадала.
Объркал бил си гарата,
не трябвало да слизаш,
кондукторът измамил те,
тук всички протестират...
Тъй мил и толерантен съм,
дали не съм пък... грипав,
не сбърках ли, че бях навън,
... на ангел заприличах.
А ти върви пак в своя сън
и кротичко с... Менадите,
не вярваш ли, че дявол съм?
Днес Господ носи... Прада!
© Ангел Колев Todos los derechos reservados