9.02.2012 г., 17:37 ч.

Когато Господ носи... Прада 

  Поезия » Философска
1956 0 38

Не го наричай съмване,

ти просто си Оттатък,

лъжите тук са истински,

а твоят дом - от пясък,


вратите са безмислени,

а свидни гости - рядкост

е, идват Блюдолизците,

отпиват сладострастно,


то, чуждото страдание,

за тях е... SPA уикенд,

ти, с твойте покаяния -

прекрасно ги развличаш!


Видял си свещоливници,

... виж как да ти го кажа,

близалка... за наивни е,

с тях само паля кладата!


Да, зная, че си скорошен

и врящ казан - бил Ада,

а друг е влял отровите,

в душата ти, изстрадала.


Объркал бил си гарата,

не трябвало да слизаш,

кондукторът измамил те,

тук всички протестират...


Тъй мил и толерантен съм,  

дали не съм пък... грипав,

не сбърках ли, че бях навън,

... на ангел заприличах.


А ти върви пак в своя сън 

и кротичко с... Менадите,

не вярваш ли, че дявол съм?

Днес Господ носи... Прада!

© Ангел Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??