3 mar 2014, 14:57  

Когато женското сърце се влюби... 

  Poesía
1007 0 0

Женската любов - стихия е!
Помита всичко в своя път,
Такава тя е! - Орисия е!
Нагон и страст... 
Облечени във плът!...

© Валентин Желязков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??