3.03.2014 г., 14:57 ч.  

Когато женското сърце се влюби... 

  Поезия
892 0 0

Женската любов - стихия е!
Помита всичко в своя път,
Такава тя е! - Орисия е!
Нагон и страст... 
Облечени във плът!...

© Валентин Желязков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??